Transzformatív Kinect játékok

Míg az elismerés továbbra is a névjegyzékbe a Kinect, még mindig sokkal több vezérlő-mentes szórakozást élvezhetik az 50 millió Xbox 360 tulajdonosok világszerte. Elején ezen a tavaszon, készüljön fel a játékra több játékot, nézni több mozi és TV mutat, és élvezze több társadalmi tapasztalatokat Kinect az Xbox 360, beleértve:

  • Kinect-képes a Netflix és a Hulu Plus: Xbox LIVE a világ vezető társadalmi szórakoztató hálózat, 30 millió aktív tagja szerte 35 országban. Kezdő idén tavasszal, képes lesz használni kézmozdulatok és hang ellenőrzése Netflix az Xbox LIVE. Szintén ezen a tavaszon, Hulu Plus, mely a teljes aktuális és visszamenőleges szezont hit tévéműsorokat ABC, Comedy Central, FOX, NBC, az MTV, és több, HD-ben, majd belépnek egy másik világszínvonalú partnereket az Xbox Live, beleértve az ESPN, a Netflix , Zune, Last.fm, Sky, a Canal + és FOXTEL. Xbox az egyetlen hely, ahol élvezni vezérlő nélküli szórakozás ezer élő és igény a sport, több tízezer mozi és TV mutat az 1080p streaming, és több millió zeneszám – minden a legnagyobb képernyőn az Ön otthonában.
  • Avatar Kinect: Szintén ebben az évben jön, Avatar Kinect egy új társadalmi szórakozást az Xbox LIVE, hogy hozza az avatar életre. Használata a hatalom Kinect, irányítani az avatar mozgalmak és kifejezéseket. Ha mosoly, szemöldökráncolás, bólintott, és beszélni, az avatar is ugyanezt fogják tenni. Az Avatar Kinect, akkor lógni akár hét barátok különböző kreatív tematikus környezet és elfog animált videókat megoszthatjuk keresztül Facebook. Akár baráti összejövetelek szocializálódnak, a szociális hálózatépítő új módokat keres, hogy beszéljen a közösség, vagy csak szórakozás reenacting a kedvenc filmes idézetek, Avatar Kinect megnyílik egy teljesen új világot, a kreativitás és a társadalmi interaktivitást.
  • Test és az agy Connection (Namco Bandai Games): fejlett felügyelete mellett neves japán neurológus Dr. Kawashima Ryuta, test és az agy Connection kihívások játékosok minden korosztály gyakorolni mind a fejében és testületeknek szórakoztató, gyors iramú mini-játékok kezdve matematikai, logikai és memória reflex és a fizikai-orientáció gyakorlatok segítségével a teljes képernyős képességeit Kinect. test és az agy kapcsolat már elérhető az Xbox 360-ra.
  • Michael Jackson The Experience (Ubisoft): Featuring dalokat Michael Jackson kiterjedt katalógus, valamint egy sor aláírását, lenyűgöző táncos mozog, Michael Jackson a tapasztalat a végső interaktív játék, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a csillag a show , nem az adatkezelők vagy mikrofonokat szükséges. Michael Jackson Az élmény lesz elérhető az Xbox 360 elején április 12.
  • A Gunstringer (Twisted Pixel Games): A fejlesztők, hogy hoztam díjnyertes slágerekkel, mint a Splosion ember és a Maw jön egy teljesen új Kinect-exkluzív cím, a Gunstringer az Xbox LIVE Arcade. Átveszi az irányítást egy élőhalott marionett egy epikus Wild West színpadi amely előírja, hogy a puppeteering és gyors felhívni forgatás készségek a bosszúállás a Gunstringer ellenségeit, az összes vezérlő-mentes. A Gunstringer lesz elérhető az Xbox LIVE Arcade idén tavasszal.
  • Kung Fu Panda 2 videójáték (THQ): Po a Panda visszatért, és készen áll egy másik epikus, akciódús kaland a Kung Fu Panda 2 videojáték . A kung fu lépéseket, hogy egy teljesen új szintre azzal a kiegészítéssel, Kinect a játékos vegye fel, ahol a film folytatást elhagy, segít Po és a Furious Five használja a teljes test-kung-fu költözik, hogy mentse kung fu örökre. A Kung Fu Panda 2 videó játék lesz elérhető az Xbox 360 Kinect idén májusban összhangban a színházi kiadás.
  • Carnival Games: Monkey See, Monkey Do (2K Play): A Carnival Games sorozat visszatért izgalmas új módon lehet játszani! Elérhető kizárólag Kinect április 12-én, ez ​​a teljes test-élményt jellemzők 20 új családbarát játékok és attrakciók, hogy hozza a félúton az élet, beleértve Alley Ball, Shark Tank, és a Monkey Barker tánc-off, valamint az interaktív és díjak meglepetések!
  • Szezám utca: Once Upon a Monster (Warner Bros. Interactive Entertainment): Ősztől kapható, a gyerekek és a szülők csatlakozzanak a felemelő és vicces családi kaland kizárólag Kinect. Csatlakozz Cookie Monster, Elmo, Szezám utca és más karakter, mint felfedezni egy élő mesekönyv címe: „Volt egyszer egy Monster.” Ismerje meg az új szörnyeteg zany barátok, segítsen nekik megoldani a problémáikat, kovácsolni barátságok, és megtanulják a fontos életfeladatokat az út mentén.
  • forrás:http://www.xbox.com/en-US/Press/archive/2011/0308-Ten-Million-Kinects
    A hír a fenti linken elérhető.
A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?